menu

Laura,
ambulant begeleider

"Dat je na een tijdje successen gaat zien, hoe klein ook, is wat mij motiveert!"

Ontmoet Laura!

Tim,
ambulant begeleider

 “Wanneer er mede door jouw hulp vooruitgang geboekt wordt"

Ontmoet Tim!

Sandra,
ambulant begeleider

"Ik haal mijn succes en bedankjes uit het gedrag van een cliënt"

ontmoet Sandra!

Fiona,
casemanager

"Er achter komen hoe de cliënt beter kan functioneren in de maatschappij is waar ik mijn motivatie vandaan haal!"

Ontmoet Fiona!

Corné,
ambulant begeleider

Marjolein,
ambulant begeleider

Erik de Ruiter (Algemeen Directeur)

Het is voor Erik inspirerend om te ervaren dat Altijd Iemand In De Buurt op geheel eigen wijze ondersteuning biedt aan cliënten. AIIDB doet het anders en dat is ook te merken in de samenwerking met partners zoals het OM, de reclassering, politie en gemeenten. Verbinding, eerlijkheid en plezier staan daarin centraal en dat wordt gewaardeerd en gevoeld. 

“Wij zijn een vreemde eend in de bijt en dat wil ik heel graag zo houden! Over tien jaar terugkijken en zien hoe AIIDB het allemaal nét even anders aangepakt heeft, dat is mijn doel. Ik merk dat onze aanpak aanslaat. Dit blijkt onder andere uit een zeer positief inspectierapport maar ook doordat we in korte tijd zijn benaderd door verschillende opdrachtgevers. Dit sterkt mij in het vertrouwen dat ik heb in het team en in onze organisatie.” 

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen bestaat uit drie personen. De RvC wordt gevormd door:

Jacomijn bij de Vaate

Jacomijn bij de Vaate heeft jarenlange ervaring in de zorg voor kwetsbare mensen en is nu werkzaam in het beroepsonderwijs om haar kennis, ervaring en enthousiasme over te dragen op studenten. Als voormalig hulpverlener en als leidinggevende weet zij hoe belangrijk het is voor mensen om zelf regie te ervaren over wat je doet en te ervaren dát je er toe doet. In een “gezonde organisatie” draait het om een gezonde verbinding tussen deze menselijke waarden en bedrijfsvoering. 

Mr. Rent Verhelst

Mr. Rent Verhelst

Rent Verhelst is expert personenschade, mede-eigenaar van een expertisebureau en actief betrokken bij het verlenen van hulp en ondersteuning van slachtoffers van een ongeval. Hij weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat kwetsbare deelnemers in onze maatschappij goed worden begeleid om te voorkomen dat zij in een isolement raken en buiten de maatschappij vallen. 

Jacques Bootsman

Jacques Bootsman functioneert al meer dan 25 jaar als het financieel geweten in het bedrijfsleven. Hij is mede eigenaar van een financieel adviesbureau en heeft ruime ervaring opgebouwd in het doorvoeren van verbeteringen in de bedrijfsvoering om zodoende meer middelen vrij te maken om de organisatie toekomstbestendig te maken.  

De raad van commissarissen is te bereiken via rvc@aiidb.nl

UP